Kalender

Abonnementen en tickets die volgens de voorwaarden geldig zijn tot en met 3 november 2019, kunnen ook tijdens het extra weekend op 9 november en/of 10 november worden ingezet. M.u.v. tickets die verkregen zijn via Goede Doelen Loterij.

Voor de allerkleinsten

Naast de bestaande attracties voor de allerkleinsten hebben we een aangepast Halloween-aanbod voor kinderen en een Anti-Monster Amulet zodat het ook voor de allerkleinsten een onvergetelijke Halloween wordt!

Anti-Monster Amulet

Ben jij een kleine held(in), maar vind je dat monsters lastige en stinkende wezens zijn die je liever niet in je buurt hebt? Geen probleem! Speciaal voor jou hebben we een Anti-Monster Amulet. Daarmee draai je de rollen om, richt het amulet naar een monster en het vieze wezen krijgt schrik van jou!

Het Amulet is gratis verkrijgbaar bij één van onze medewerkers aan de ingang van het park.

Horror Pass

Extra Halloween plezier beleef je dit jaar dankzij de Horror Pass. Voor € 23 gruwel je in Welp én Yummy, verkrijg je éénmalig versnelde toegang tot vier waanzinnige spookhuizen en raas je ijzingwekkend snel de wachtrijen aan Typhoon, Sledge Hammer en Fury voorbij. 

Opgelet: je entreeticket voor Bobbejaanland is niet inbegrepen. De Horror Pass is verkrijgbaar online op bobbejaanland.be of aan de infobalie. 

Combiticket Spookhuizen

Ga jij op de vlucht voor zombies in Yummy? Of ga je net op zoek naar overlevenden in Welp? Voor een ticket voor één van beide mazes betaal je € 5, maar misschien durf je wel te kiezen voor een gruwelijke combo van beiden. In dat geval kies je voor een Combiticket en betaal je als durfal slechts € 7 voor beide spookhuizen. Nog niet genoeg gegriezeld? Dan wacht je nog het verblijf uit je engste nachtmerrie in Nightmare Motel. Een Combiticket voor de drie spookhuizen kost slechts €10.

Het Combiticket is verkrijgbaar op bobbejaanland.be, aan de kassa en infobalie van het park, in de Cowboy Shop of aan het begin van de wachtrij van de maze.

Parkplan

Spookhuizen

1  Yummy
2  Welp
3  Doolhof
4  Bazaar Bizarre
5  Sonar
6  Nightmare Motel

SCAREZONES

7  Toxic Waters
8  Plaza De Los Muertos
9  Ghost Town

SHOWS

10  Professor Pickart
11  Cabalgata de las Calaveras
12  Epic Party