Kalender 2021

Gratis toegang voor kinderen kleiner dan één meter! 

Prijzen 2021

Prijzen zijn telkens exclusief entree tot Bobbejaanland. Spookhuistickets zijn beschikbaar in onze webshop, aan de infobalie en aan de spookhuiskassa’s in het park.

Inclusief COVID-garantie

Koop je een ticket met bezoekdatum tussen 23 oktober en 7 november 2021 en moet het park onverwachts de deuren sluiten vanwege COVID-19? Dan wordt de geldigheid van je tickets automatisch verlengd tot en met 6 november 2022.

Beleef Halloween COVID-proof

Bobbejaanland doet er alles aan om je bezoek coronaproof te laten verlopen. Ook tijdens de griezeligste periode van het jaar houden wij het met deze maatregelen volledig veilig: 

  • Voor elke bezoeker ouder dan 12 jaar is het dragen van een mondmasker aanbevolen in spookhuizen. In de rest van het park is het dragen van een mondmasker niet verplicht.
  • Bezoekers moeten voor en na het betreden van de spookhuizen de handen ontsmetten
  • De spookhuizen worden regelmatig ontsmet en bacterievrij gemaakt door mobiele UVC-desinfectielampen.

Covid Safe Ticket

Bobbejaanland werkt vanaf vrijdag 29 oktober met een Covid Safe Ticket voor alle bezoekers vanaf 16 jaar. Daarmee bewijs je dat je gevaccineerd bent, negatief hebt getest of recent hersteld bent van een besmetting met het coronavirus. Je laat je unieke QR-code scannen aan de ingang om toegang te krijgen tot Bobbejaanland.

Ben je niet gevaccineerd? Dan moet je een negatief testbewijs laten zien. Laat je op voorhand testen of ga voor een coronatest aan de ingang van Bobbejaanland. Deze antigeentest kost € 25 en geeft je binnen 15 minuten resultaat.

Bobbejaanland behoudt zich het recht om je identiteit te controleren.

Bekijk de huidige maatregelen hier.

Anti-monster amulet

Ben jij een kleine held(in), maar vind je dat monsters lastige wezens zijn die je liever niet in je buurt hebt? Geen probleem! Speciaal voor jou hebben we een anti-monster amulet. Daarmee draai je de rollen om. Richt de amulet naar een monster en jaag het vieze monster de schrik op het lijf!

De amulet is gratis verkrijgbaar bij één van onze medewerkers aan de ingang van het park.

Parkplan

Spookhuizen

1  Yummy
2  Bazaar Bizarre
3  Sonar
4  Texas Butcher
5  CORP.

Scarezones

6  Voodoo Bayou
7  Circus Carnivalé
8  Monkey Clan
9  Toxic Waters
10  Plaza De Los Muertos

Halloween voor kids

11  Ridder Muis
12  Bansoeli Beats

Verkooppunten

€  Kassa’s spookhuizentickets